Mijn Bron van Inspiratie

De leeromgeving van De StressOntknoping

  • Gratis basislessen (diepe ontspanning, meditatie, emoties verwerken)
  • Betaalde vervolgtrainingen (Stressvrij werken met Tijdsurfen)
€95

Stressvrij werken met Tijdsurfen

In 12 videolessen van elk 10 minuten leer je om vanuit rust te functioneren. Zo blijf je gezond en krijg je geen burn-out. Je werkt met plezier en hebt voldoening. Je bent en geïnspireerd en creatief en er komt meer uit je handen.

Lees verder

Gratis

Het lichaam diep ontspannen

Deze opnames voeren je stap voor stap naar diepe ontspanning. Te gebruiken om tot rust te komen, beter te slapen of als powernap tussendoor.

Lees verder

Gratis

Vleugels van Vertrouwen, krachtspreuken

In deze video’s vind je elke krachtspreuk uit het boek ‘Vleugels van vertrouwen’ gedemonstreerd door Paul. Je kunt ze ook gebruiken om het uitspreken van de krachtspreuken te oefenen.

Lees verder

Gratis

Gratis videoles Tijdsurfen

Tijdsurfen bestaat uit zeven fundamentele aanwijzingen. In deze les maak je kennis met de eerste aanwijzing. Zij geeft je meteen al meer rust.

Lees verder

Gratis

Het verwerken van een emotie

Deze opnames helpen je om een emotionele reactie te kalmeren. Wanneer de reactie verbonden is met vroeger, kun je hiermee oud zeer oplossen.

Lees verder

€67

Vijf ochtendroutines van 3 krachtspreuken begeleid met muziek

1. Jezelf aanvaarden 2. Voor jezelf durven te kiezen 3. Het gevoel van verbondenheid vergroten 4. Meer zelfvertrouwen ontwikkelen 5. Luchtig en soepel kunnen zijn

Lees verder

Gratis

Zenmeditatie, hoe mediteer je?

De zenmeditatie leert je dat lichaam en geest één zijn. Je beoefent een heel precieze houding. Deze is leidraad voor de geesteshouding.

Lees verder